Vi er glade for å kunngjøre at Dogley går sammen med Gudog for å bli den største hundepasserplattformen i Europa. Det markerer en viktig milepæl for våre selskaper og styrker vår forpliktelse til å tilby trygt og privat hundepass i Danmark, Sverige og Norge.

Hos Gudog streber vi etter å skape det ultimate fellesskapet for hundeelskere og deres firbeinte venner. Ved å integrere Dogleys plattform og brukerbase i vår egen, utvider vi vår rekkevidde og forbedrer vår evne til å møte de ulike behovene til både hundeeiere og hundepassere.

I dette blogginnlegget vil vi diskutere fordelene med fusjonen for både Gudog- og Dogley-brukere, samt avsløre våre planer for fremtiden.

Gudog & Dogley: En perfekt match

Gudog og Dogley deler et felles oppdrag: å gjøre hundepass enkelt, trygt og hyggelig for alle involverte. Vår kompetanse innen hundepass, teknologi og kundetilfredshet vil gjøre oss i stand til å gi en enda bedre opplevelse for våre brukere.

Utvidet tjenestespekter:

Ved å slå seg sammen har Gudog- og Dogley-brukere nå tilgang til et enda bredere spekter av tjenester, fra lufting og hundepass til henting og levering. Dette betyr flere muligheter og fleksibilitet for hundeeiere og hundepassere.

Større fellesskap av pålitelige hundepassere:

Med sammenslåingen av Dogleys og Gudogs brukere vil vårt fellesskap av pålitelige og godkjente hundepassere vokse betydelig. Dette vil gjøre det enklere enn noen gang for hundeeiere å finne den perfekte matchen til kjæledyret sitt og gi hundepassere flere muligheter til å tjene mens de gjør det de elsker.

Forbedret sikkerhet:

Både Gudog og Dogley har alltid prioritert sikkerhet og trygghet for hunder og deres eiere. Som et kombinert selskap vil vi fortsette å investere i strenge kontroller, kundestøtte og veterinærdekning for å sikre velvære og sikkerhet for alle våre brukere.

Vår visjon for fremtiden

Denne sammenslåingen markerer begynnelsen på et nytt kapittel for Gudog og Dogley, og vi kunne ikke vært mer spente på fremtiden. Vårt mål er å skape en sømløs, brukervennlig plattform som forbinder hundeeiere med godkjente hundepassere og tilbyr et bredt spekter av tjenester for å møte de ulike behovene til våre brukere og deres kjæledyr.

For å oppnå dette vil vi:

  1. Investere i teknologi:Vi vil fortsette å forbedre funksjonene og funksjonaliteten til Gudog-appen og nettstedet, slik at det blir enda enklere for brukere å finne, booke og administrere kjæledyrtjenester for hundene sine.
  2. Utvide vår tilstedeværelse:Vi planlegger å utvide tjenestene våre til flere land og regioner, noe som gjør Gudog til den beste appen og nettstedet for hundepass i Europa.
  3. Styrk vår forpliktelse til kundetilfredshet:Vi vil fortsette å fokusere på å gi eksepsjonell kundesupport og tilfredshet og sikre at hver interaksjon med Gudog og Dogley er positiv.

Takk for støtten

Vi vil gjerne uttrykke vår dypeste takknemlighet til alle Gudog og Dogley-brukere for deres fortsatte støtte og tillit til plattformene våre. Vi er forpliktet til å jobbe utrettelig for å gi den best mulige opplevelsen for deg og dine firbeinte venner, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for vårt kombinerte fellesskap.

Følg med for nyheter og forbedringer av plattformen vår i løpet av de kommende månedene. Sammen vil vi revolusjonere hundepass og bygge et fellesskap der hundeelskere og deres kjæledyr kan trives.

Categories: Dogley

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *