Det er over 350 offisielle hunderaser i verden, og hver av dem har spesielle karaktertrekk, fysiske evner og ulike måter å bli tatt vare på. Derfor er det ekstremt viktig når du vil anskaffe en hund, at du blir godt kjent med hvilken hunderase du vil ha. Man må blant annet spørre seg hvordan hverdagen sin er strukturert, hvordan livsstil du har og hvor aktiv du er.

Vi har undersøkt hva de mest populære hunderaser er blant Dogleys herlige brukere. Du kan lese vår topp 20-liste for inspirasjon, for å finne ut hva som skjer i den norske hundeverdenen eller bare for gøy!

Topp 20 mest populære hunderaser i 2021

Her er de mest populære Dogley-hundene i 2021:

Nr. Rase
1 Golden Retriever
2 Jack Russell Terrier
3 Labrador
4 Alaskan Husky
5 Pomeranian
6 Border Collie
7 Fransk Bulldog
8 Bichon Havanais
9 Yorkshire Terrier
10 Puddelhund
11 Chihuahua
12 Australian Labradoodle
13 Flatcoated Retriever
14 Dansk/Svensk Gårdshund
15 Engelsk Springer Spaniel
16 Cavalier King Charles Spaniel
17 Schäfer
18 Engelsk Setter
19 Dvergschnauzer
20 Tibetansk Spaniel

I tillegg må du huske at dette kun er en liste over rasehunder. Blandingshunder er en stor del av den norske hundestatistikken. De kommer i tusenvis av former og farger, og to er sjelden like, selv om de kommer fra samme familie. Så ikke glem dem når du snakker om populære hunder!

Er din favoritt-hunderase på listen? Fortell oss i kommentarfeltet!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *