Hvilken hunderase bør du velge?

Ønsker du deg rasehund? Det er generelt en stor beslutning å anskaffe seg hund; rasehund eller blandingshund. Hunden blir en del av familien i mange år og du må vurdere hva slags personlighet og aktivitetsnivå som passer deg og din hverdag. Det finnes hundrevis av hunder som trenger et for alltid-hjem, og det er alltid å anbefale å først undersøke om det er en hund der ute som du kan ta inn i varmen, før du eventuelt viser interesse for avlskull av rasehunder.

Når det er sagt, er det uansett en god idé å sette seg inn i hvilken hunderase bør du velge – uavhengig av hvor du får hunden fra.

Vi har laget den ultimate guide til hva du skal ta høyde for når du skal velge din nye bestevenn.

Vi tar for oss spørsmål og ståsteder som f.eks:

  • Hvordan vet jeg om jeg er klar for en hund?
  • Skal jeg velge en valp eller en voksen hund?
  • Jeg vil gjerne ha en valp
  • Jeg bor i leilighet
  • Jeg bor i hus
  • Jeg har en travel hverdag
  • Jeg har god tid i min hverdag

Trykk nedenfor for å laste ned vår guide, da får du også automatisk våre viktigste tips og triks samt nyheter for hundeeiere. Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev når som helst.

DOGLEYS ULTIMATE GUIDE TIL VALG AV HUND

Last ned gratis E-bok

 

 


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *