Dagens forbrukere krever stadig mer produkter og tjenester skreddersydd for deres individuelle behov. 

Dette gjelder også innenfor hundepass, hvor kravene ser ut til å samsvare med et 5-stjerners hundehotell. Bare det beste er bra nok for våre firbente øyeepler, som i dag regnes som familiemedlemmer.

Hunden har fått status som et luksusdyr

Denne trenden gjenspeiles tydelig når vi trenger å få  hunden passet. I løpet av de siste årene har konseptet «hundehotell» fått økt fokus. 

I utgangspunktet kan et hundehotell sammenlignes med et hundepensjonat, der du i noen tilfeller har mulighet til å kjøpe «all inclusive» tjenester for hunden din. Blant annet turer, lek, hundesvømming (hvis anlegget er tilgjengelig), godbiter og ekstra deilig mat. Ja, noen steder tilbyr til også hundemassasje og hundefrisør.

Dame på tur med hunden sin i parken

At vi mennesker ønsker å skjemme bort hunden vår, sees også i reisebransjen, hvor en  rekke hoteller gradvis har blitt hundevennlige.

Disse trendene gjør det selvfølgelig mer praktisk å enten reise med hunden din eller ta vare på den på et hundehotell. Men det er ikke nødvendigvis det mest optimale for hunden din. 

Ofte er det ikke roen som hunden kan trenge. Og spesielt for noen hunder, kan det være vanskelig å tilpasse seg et miljø med mange nye hunder og mennesker å forholde seg til. I verste fall kan det virke stressende og resultere med en rastløs og engstelig hund som ikke er lykkelig.

Et hundehotell hvor hunden din er den eneste gjesten

Men hva om det nå er et annet og bedre hundhotell hvor hunden din er den eneste gjesten? Hvor alle hundens behov blir ivaretatt. Og uten fokus på påtrengende ekstraytelser og skjulte kostnader? 

Det gjør det, og svaret er Dogley

Her har du muligheten til å velge en hundepasser i nærområdet ditt som gjerne vil ta vare på hunden din i ditt eget hjem. 

Hos Dogley bestemmer du selv om hunden din skal ha selskap av andre hunder når den blir tatt vare på. I den innledende dialogen med hundepasseren din, vil dette bli avtalt. Hvis hunden din er veldig glad i å være i selskap med andre hunder, kan du målrettet finne en hundepasser med egen hund eller avtale at det blir gått en tur i en hundepark. På den måten får hunden din selskap og noen andre firbente venner å leke med. 

Hundepassing hos Dogley er individuelt tilpasset pleie som kan skreddersys etter dine og hundens behov. Under våre tjenester du kan lese om de 5 fleksible løsningene vi tilbyr. Løsninger som du ikke alltid kan finne på et klassisk hundehotell. 

Et trygt hundehotell er hundepass i ditt eget hjem

Det er flere fordeler med å velge det private hundehotellet Dogley fremfor andre former for hundepass. Blant annet er hundepasserne  våre godkjent av oss, slik at vi kan garantere dem for fullt. Det er din garanti og sikkerhet som hundeeier. 

Hver hundepasser som er frivillig hos oss, har derfor både erfaring med å ta vare på hunder og er som sagt i noen tilfeller hundeeiere selv. Vaktmesteren er dermed fullt kompetent og vet hva som skal til for å ta vare på hunden din. 

Den blir omsorgsfullt ivaretatt og gitt den tryggheten den trenger mens den imøtekommer dens naturlige behov. 

I tillegg, inngår det i meklingen vår av hundepass, forsikring av hunden din, hvis det verst tenkelige skulle skje. Forsikringen dekker ved ulykker og akutt sykdom, men også hvis hunden din forårsaker skader på hundepasserens eiendeler. 

Og hvis du trenger å komme i kontakt med oss ​​under hundepasset, er vi alltid klare til å svare på spørsmålene dine når som helst. 

Categories: Dogley

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *