Trenger du en trygg og enkel form for hundepass av hunden din? Enten det er pass for én dag eller over flere dager, kan du enkelt og raskt finne en passende hundepasser i ditt nærområde.

Book en hundepasser i ditt lokale område

Hos Dogley finner du det perfekte hundehotellet for hunden din, hvor den til og med kan være den eneste gjesten hvis du ønsker det. Med en hundepasser fra Dogley får hunden din oppfylt alle dens behov og trenger ikke å kjempe for oppmerksomhet eller kjærlighet. Hundepasseren du velger vil bli kjent med hunden din og vil derfor vite hva som skal til for at hunden din skal ha det best mulig. Finn en lokal hundepasser til hunden din i boksen ovenfor.

Bor du i Sverige eller Danmark har vi også private hundepassere i begge land. Du kan besøke vår private svenske hundpensjonat, og vårt private norske hundepensjonat her.

Hunder har vidt forskjellig atferd og behov

Alle hunder har forskjellige behov. Dette er blant annet fordi hunderaser skiller seg veldig i behov og oppførsel. Samtidig spiller hundens personlighet, oppdragelse og vaner en stor rolle når det gjelder dens behov.

Et godt eksempel på hundens ulike behov kommer til uttrykk i form av mosjon, der noen hunder trenger mye trening i løpet av en dag, mens andre hunder ikke trenger å bevege seg.

 

Arbeidshunder, som husky og border collies, trenger mye mental og fysisk aktivering for ikke å bli rastløs. Mens selskapshunder, som pomeranians og pudler, ikke trenger samme aktiviseringsnivå, men trenger mye selskap og å få være en del av familien.

Det er nettopp på grunn av disse veldig forskjellige behovene blant hunder at det er en stor fordel for din hunds velvære at den blir tatt vare på av en erfaren hundepasser, som ikke må fordele sin oppmerksomhet og kjærlighet til flere hunder. Hos Dogley finner du en hundepasser som har tid til å lære seg å kjenne hunden din og dens behov.

En hundebarnehage med plass til alle behov

Som hundeeier kan det være vanskelig å overlate hunden sin til andre når man selv ikke har mulighet til å være der. I slike situasjoner vil det være fint å ha en hundepasser hvor hunden din er den eneste gjesten og hundepasseren kjenner hunden din og dens behov. En mulighet for hundepass uten fokus på salg av ekstra tjenester og skjulte kostnader.

Alt dette kan du få hos Dogley. Hos Dogley kan du finne en hundepasser eller hundelufter i ditt nærområde som kan passe hunden din om og om igjen når du skulle ha behov for det. På den måten vil hundepasseren bli kjent med hunden din og dermed forstå dens behov og preferanser.

 

Hos Dogley finner du hundepassere som med glede passer hunden din i hjemmet ditt eller i hundepasserens eget hjem. På den måten kan du velge hvor hundepasset skal være etter hva som best passer din hunds behov. I tillegg er det også opp til deg om hunden din skal være i selskap av andre hunder når den blir passet. Hvis hunden din er veldig glad i å være sammen med andre hunder kan du målbevisst finne en hundepasser med egen hund eller avtale turer i en hundepark. På den måten får hunden din selskap og noen andre firbeinte venner å leke med.

I den innledende dialogen med den valgte hundepasseren kan du snakke om hva som passer best hundens behov, både med tanke på hvor hunden din skal bli tatt vare på, om den trives best med andre hunder og andre behov hunden din måtte ha.

Hundepass hos Dogley er et individuelt tilpasset pass som kan skreddersys etter dine og hundens behov. Under våre tjenester kan du lese om 5 fleksible løsninger vi tilbyr, som du ikke alltid kan finne på en klassisk hundebarnehage.

Hundehotell i Oslo, Bergen, Skoger og Vestfold

Hvis du bestemmer deg for å få hunden din passet hos en privat hundepasser vil du enkelt kunne finne en i nærheten av deg. Dogley har nemlig hundepassere i hele landet. På denne måten unngår du også bryet med å transportere hunden din, samtidig som du enkelt kan arrangere et møte med hundepasseren før første pass av hunden.

Alle våre hundepassere er godkjent av oss. Vi kan derfor garantere kunnskapsrike hundepassere. Alle hundepassere er privatpersoner som har valgt å bli hundepasser hos Dogley. Noen hundepassere er selv hundeeiere, mens andre bare har et stort hjerte for hunder. Det de har til felles er at de er erfarne og kompetente hundepassere.

Mulighet for hundepass i ditt eget hjem

Det er mange fordeler ved å velge Dogley’s private hundepass fremfor andre former for hundepass. En stor fordel med privat hundepass er at du har muligheten til å avtale med hundepasseren at passet skal skje i ditt hjem. Dette er en unik mulighet som skaper et trygt og rolig miljø for hunden din. Mange hunder trives best i kjente omgivelser og kan derfor føle seg utrygg hvis de skal bli passet i et nytt hjem.

Med hundepass i ditt eget hjem endres hundens rutiner minimalt, og det kan være lettere for hundepasseren å oppfylle alle av hundens behov så hunden din kan føle seg trygg. Samtidig unngår du bryet med å pakke alle tingene til hunden din, som er tilfellet hvis den må tas vare på utenfor hjemmet.

Med hundepass – enten om det er i ditt eget hjem eller hos hundepasseren – følger det også med en forsikringen av hunden din. Forsikringen dekker både ulykker og akutt sykdom, også hvis hunden din skader hundepasserens eiendeler.

Hvis du underveis i passet trenger å komme i kontakt med oss, er vi alltid klare til å svare på spørsmålene dine når som helst.

Categories: Dogley

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *