Dogley er et moderne hundepensjonat med mulighet for hundepass over hele landet. Du kan enkelt finne og booke en kvalifisert hundepasser allerede i dag.

Book en hundepasser i ditt lokale område

Et hundepensjonat har gjennom mange år vært favoritten når det gjelder hundepass. En naturlig utvikling har endret dette. Et paradigmeskift innenfor hundepass vil her bli utdypet.

Det følger mange gleder med på å være hundeeier. Lange turer i skogen, ubetinget kjærlighet fra en firbent venn og et ekstra hengivent familiemedlem. Men det finnes alltid en bakside av medaljen, og med hunder er det ofte et evige problem: hundepass. Mange hundeeiere ser deres firbente venn som mer enn bare et kjæledyr – det er et familiemedlem. Derfor vil de fleste gjerne gi hunden deres det beste som er, og det gjelder også når man spør seg selv; Hvor skal Bella passes mens vi er på ferie? Ofte er svaret et hundepensjonat og der oppstår bekymringer om, hvordan Bella egentlig trives der.

Delingsøkonomien er kommet til hundeverden

Valget blir da ikke alltid et hundepensjonat, da de fleste kjenner en i vennegjengen eller sin sosiale omgangskrets, som kan passe hunden deres i en eller to dager. Men det er ikke alle som gjennom nettverket sitt har tilgang til hundepass over en lengere periode, for eksempel når de skal dra på ferie. Derfor har hundepensjonatet i lang tid vært den formen for hundepass som er enklest å bruke.

Til tross for å være en populær form for hundepass, så har hundepensjonatet hatt et dårlig omdømme i lengere tid. Det kan skyldes forestillingen om at det er mange hunder på en liten plass, og begrenset med menneskelig kontakt. Det er blant annet dyrevernsprogrammer på TV som har bidratt til fordommene og den stereotype oppfattelsen. Kanskje noen selv har hatt dårlige opplevelser med et hundepensjonat. Denne oppfattelse av hundepensjonater er ikke rettferdig, da mange hundepensjonater har fine forhold og drives av hundeelskere, som gjør det beste de kan for hundene. Men selv om hundepensjonater i lang tid har funket bra til hundepass, finnes det alltid plass for forbedring. Og det har moderne teknologi og delingsøkonomien åpnet opp for.

Ifølge tenketanken Grønforskel.dk kan delingsøkonomien defineres på 3 måter:

  1. Deling eller utleie av forbruksgoder
  2. Videresalg eller bytte av varer og ytelser
  3. Fellesskap, der man deler informasjon, fysiske rom eller andre verdier

Delingsøkonomien har allerede hatt en positiv innflytelse i ulike bransjer. Det er blant annet kompiskjøring med GoMore, AirBnB’s alternativ til hotell og Tradono, der man bytter klær med hverandre. Da Dogley handler om å dele gleden for hunder, passer den inn i både definisjon 1 og 3. På den måten har den moderne teknologien også vært med på å påvirke hvordan hunder blir passet.

 

En ny type hundepensjonat

Delingsøkonomien er utsprunget på bakgrunn av ny teknologi og den moderne forbrukers krav for individuelle behov. Det tradisjonelle hundepensjonat lever ikke opp til disse kravene, og er derfor ikke lengre en form for hundepass som passer til hundeeierens behov.

Hundepensjonatet er en ”utdatert” form, som ikke svarer til det moderne fokus og krav til de individuelle behovene, og oppmerksomhet til hver enkelt hund. Her kan Dogley være et alternativ, som imøtekommer den moderne forbrukers sine behov for individualisering. Dogley er en nyskapning av hundepensjonatet i form av privat hundepass, og dermed tilpasset tidens trend innenfor delingsøkonomien.

Som hundeeier kan du trygt etterlate hunden din privat hos en av de mange godkjente hundepassere, som både finnes i de store byene i Norge, og også i mindre byer. Noen hundepassere har selv hund, men felles for dem alle er at de har stor erfaring med hundepassing. Du velger selv din hundepasser, og kan deretter avtale alle de praktiske detaljene med den. Det kan for eksempel være spesielle hensyn som; hvor din hund liker å gå tur, hvor lange turene skal være eller om din hund lærer seg oppdragelse.

Det tryggeste moderne hundepensjonatet

På bakgrunn av ovennevnte kan du være sikker på, at hunden din vil bli godt tatt vare på. Du trenger ikke bekymre deg for om hunden din får tilstrekkelig med mosjon, om den får nok med oppmerksomhet eller om hundepasseren gir den mat regelmessig. Du kan derfor med ro i sinnet trygt reise fra hunden din med visshet om at den er i gode hender hos en kompetent hundepasser.

Underveis i løpet av hundepasset vil du som hundeeier bli oppdatert av din hundepasser i form av meldinger, bilder og videoer. Så kan du med god samvittighet nyte ferien din eller konsentrere deg om andre saker uten å ha dårlig samvittighet over fraværet fra hunden.

Hundepass i alle former – derfor er Dogley det foretrukne valget

Book en hundepasser i ditt lokale område

Dogley er den mest fleksible og sikre løsningen innen for hundepass. Du kan alltid velge den formen for hundepass, som passer akkurat til behovene for hunden din. Les mer om de ulike mulighetene innen for hundepass. Dogley tilbyder:

Døgnpass

Vi har flere forskjellige typer pass, blant annet døgnpass. Her blir hunden din passet i et privat hjem av en hundepasser, som du velger. Personen vil sørge for å dekke hundens behov i form av mosjon, lek og mat.

Dagspass

Trenger du pass på dagtid mens du er på jobb, er dagspass løsningen din. Her blir hunden typisk passet fra morgen til ettermiddag/kveld. Du kan også velge kveldspass, om du trenger det.

Hund og hus

Hvis du drar vekk hjemmefra i en lengere periode, eksempelvis ferie, er metoden ”hund og hus” en bra løsning. Her flytter hundepasseren inn hos deg, og passer din hund og andre kjæledyr i hjemmet ditt. Samtidig kan denne personen også ta seg av posten din og du trenger heller ikke å bekymre deg for innbrudd, mens du er borte.

Lufting av hunder

Om du bare trenger hjelp til at hunden skal få sin daglige mosjon, ut i friske luft og får kvittet seg med masse energi, så er lufting av hunder den beste løsning. Her kommer hunden din ut på en tur i cirka 30 minutter. På den måten unngår du som en travel hundeeier, at hunden din ikke kjeder seg hjemme. Samtidig får hunden dekket det naturlige behovet for bevegelse og lek.

Besøk og mat

Om du ikke trenger hjelp til å gi hunden mosjon og bevegelse, men i stedet har behov for å sikre deg, at den får regelmessig med mat, så er løsningen ”besøk og mat”. Hundepasseren kommer forbi hjemmet dit og gir mat til hunden og også eventuelt andre kjæledyr. Hundepasseren sikrer seg at alle dyrene har det bra, så du ikke trenger bekymre deg om det. På den måten kan du fokusere 100% på noe annet.

Dogley er derfor den foretrukne møteplass for hundeeiere og hundepassere. Du finner alltid en løsning som passer akkurat til deg og hundens behov for pass – uansett om det er pass på dagtid, eller i en eller flere dager. Det finnes alltid en løsning.

Dessuten er alle hunder, som passes gjennom Dogley, omfattet av forsikringen som vi har gjennom samarbeidspartneren vår Gjensidige. Du kan være helt trygg på at hunden din er godt forsikret, om en ulykke skulle inntreffe.

Categories: Dogley

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *