Vi er sikre på at du som hundeeiere ville ønske at din hund alltid kunne være sammen  med deg. Men uansett hvor mye du elsker din hund, er ikke dette alltid mulig. Om det er jobb, reise eller annet som er årsaken, så synes vi i Dogley at din hund fortjener det beste. Mest av hensyn til din hunds trivsel, men også for din egen samvittighet skyld.

Det er derfor vi har lansert Dogley. Vi har flere hundre hundepassere rundt om i hele landet som står klare til å passe din hund når du selv er forhindret. Her er de 4 viktigste grunnen til å velge privat hundepassing:

1. Våre private hundepassere er ansvarsfulle og er ofte blitt bedømt av andre hundeeiere 

privat hundpassning dogley

En av de viktigste grunnene til å booke til hundepasser på Dogley er at din hund får like mye kjærlighet og oppmerksomhet som hvis den var hjemme hos deg. Til forskjell fra en kennel, hvor den står i bur store deler av tiden, er din hund sammen med hundepasserens og deres familie mens den blir passet.

Noen hundepassere er selv hundeeiere, så på den måte er det mulighet for at din hund får nye lekekamerater. Det er klart at hundene skal kunne omgås og at du skal være trygg når du overlater din hund. Vi anbefaler derfor alltid at du møtes med din hundepasser innen den første passing, slik at alle parter blir trygge på at det kommer til å fungere. Arranger helst et møte hjemme hos hundepasseren, for å gi både deg og din hund den beste opplevelsen.

2. Få regelmessige oppdateringer mens du er borte

hundpassning hunddagis kennel

Ettersom privat hundepass er en betydelig mer personlig opplevelse enn f.eks. å ha hunden på kennel, har du mulighet for å få løpende oppdateringer i form av bilder og beskjeder mens du er vekk. Det betyr at du har mulighet til å være i mye mer kontakt med din hundepasser og det er vanlig at hundepasseren sender deg bilder, videoer og små oppdateringer, slik at du føler deg trygg under hele pasningen.

3. Med privat hundepass behøver du ikke å ha dårlig samvittighet når du er borte fra hunden din 

Selv om været i Norge kan være fantastisk, drømmer de fleste sikkert seg innimellom vekk til varmere breddegrader. Men så kommer man til å tenke på hunden..”Hvem skal passe min hund mens jeg er borte?”. Idéen bak Dogley oppstod presis i en slik situasjon. Våre hundepassere sørger for at din hund får en like fantastisk ferie som deg, slik at du uten dårlig samvittighet kan dra av sted og nyte din ferie med trygg viten om at din hund har det godt.

4. Andre hundeeiere er begeistrede og deler deres opplevelser med private hundepassere

hundpassning privat nöjd hundägare

Det er ikke kun vi i Dogley som synes at privat hundepass er det beste for din hund, det gjør andre hundeeiere og! Les f.eks. hva Randi skrev i sin anmeldelse av Emilie, som passet Lady under Randi´s ferie:

«Min Lady ble passet i 5 dager hos Emilie, som underveis sendte oppdateringer og bilder. De har vært på deilige turer hver dag, og jeg vet at Lady hadde det trygt og godt. Jeg vil uten å blunke booke dem igjen hvis jeg trenger en passer igjen! Konseptet med Dogley er genialt og alt fungerte perfekt med booking, kontakt osv. Varm anbefaling herfra!»

 

Vi håper du vil benytte Dogley til å booke en privat hundepasser neste gang du skal på ferie, har møter, eller lange arbeidsdager. Klikk på knappen ndenfor og søk etter en hundepasser i ditt nærområder neste gang du skal bruke hundepass. Skriv gjerne en kommentar nedenfor eller følg oss på facebook!

________________________________

 

 

Dogley er et felleskap hvor du som hundeeier kan finne og møte godkendte private hundepassere i ditt nærområde. Dogley gjør det trygt og enkelt å booke en privat hundepasser, og vi hjelper deg på den måte til at bli en mer fleksibel hundeeier. Klikk nedenfor for å finne din perfekte hundpasser.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *